Huishoudelijke hulp - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
15564
page-template-default,page,page-id-15564,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Wanneer iemand hulp nodig heeft in het huishouden biedt Residentie Buitenzorg huishoudelijke hulp op de locaties Almelo, Assen, Groningen en Drachten. Mocht u voor de huishoudelijke hulp interesse hebben, kunt u vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden bij het hoofdkantoor.

Inschrijven Huishoudelijke hulp

Volgens Wet Maatschappelijke Ondersteuning is het de bedoeling dat mensen nog zolang mogelijk op zichzelf kunnen blijven wonen en meedoen met de samenleving. Dit mogelijk maken is een taak van de gemeente waarin u woont. Het gaat hier echter wel om niet-medische ondersteuning.

Onder de hierboven genoemde wet valt huishoudelijke hulp. Om hiervoor in aanraking te komen heeft u een indicatie nodig die wordt afgegeven door uw gemeente. Het afgeven van deze indicatie is per gemeente verschillend.

Mocht u interesse hebben klik dan hier op  PDF document of Word Document om het inschrijfformulier in te vullen.