Maaltijdservice - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
15578
page-template-default,page,page-id-15578,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Maaltijdservice

Uw dagelijkse Indische maaltijd…

… precies zoals u het van huis uit gewend bent!

Binnen de Indische en Molukse cultuur speelt de maaltijd een belangrijke rol. Tijdens de maaltijd wordt gegeten, gepraat over het eten en over alledaagse dingen zoals het weer en het laatste nieuws. Daarom is er binnen Residentie Buitenzorg veel aandacht voor de dagelijkse Indische maaltijd. Onze professionele koks bereiden dagelijks de maaltijden voor de bewoners van de zorgunit, de bezoekers van de dagopvang, en voor onze thuiszorgklanten. Wij vinden dat het eten moet zijn zoals thuis!

Bent u ingeschreven bij Residentie Buitenzorg? Dan kunt u uw maaltijden bij ons bestellen voor thuis via telefoonnummer 050-3686090. Bestellen kan tot 10 uur in de ochtend.