Wijkverpleging - Residentie Buitenzorg
Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. In onze WLZ gecertificeerde zorginstelling staan warmte, gastvrijheid en respect voorop. Ons zorgaanbod is zeer compleet en bestaat uit dagverzorging, thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke zorg en maaltijdvoorziening. Wij zijn gespecialiseerd in wonen, zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich met onze cultuur verwant voelen. Onze ervaring is dat ouderen met een Surinaamse of Antalliaanse achtergrond zich ook thuisvoelen in onze doelgroepgerichte zorg. In het Noorden en Oosten van Nederland zijn we dé full-service woonzorgorganisatie voor cultuurspecifieke zorg met roots in de gordel van smaragd. We zijn gevestigd in Groningen, Assen, Drachten en Almelo.
Indonesische ouderenzorg, senang zorg, senang, molukse ouderenzorg, chinese ouderenzorg, thuiszorg, moluks, indonesisch, dagbesteding, indonesische maaltijden, molukse maaltijden, ouderenzorg almelo, ouderenzorg groningen, ouderenzorg assen, ouderenzorg drachten, assen, drachten, groningen, almelo, antilliaanse ouderenzorg, surinaamse ouderenzorg, verzorgingstehuis, maaltijdservice, bejaardentehuis, woonzorgcentra, residentie buitenzorg, adeline schiphuis, alfons schiphuis, nederlandse-indische ouderen, allochtone ouderen, nederland, indonesie, china, indische ouderenzorg
15561
page-template-default,page,page-id-15561,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Wijkverpleging

Wijkverpleging (thuiszorg)

Wanneer iemand niet langer zonder hulp thuis kan leven bieden onze thuiszorgdiensten (persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding) uitkomst. Met persoonlijke zorg en gerichte ondersteuning is het goed mogelijk om zo lang mogelijk in de eigen omgeving te wonen. Hiervoor is een indicatie nodig. Residentie Buitenzorg heeft momenteel in Groningen, Drachten en Almelo zorgappartementen waar mensen uit de doelgroep kunnen wonen met een indicatie. Dit zijn driekamerappartementen. Er zijn plannen om ook zorgappartementen te realiseren in Assen.

Inschrijven Wijkverpleging (thuiszorg)

Voor de wijkverpleging heeft u een indicatie nodig. Deze wordt afgeven door de wijkverpleegkundige van Stichting Residentie Buitenzorg zelf.

Mocht u interesse hebben klik dan hier op  PDF document of Word Document om het inschrijfformulier in te vullen.